Servicekontrakter

Gem alle relevante oplysninger om en servicekontrakt, alle serviceniveauaftaler og definer relevante KPI for hver enkelt servicekontrakt.

Få mere ud af dine kontrakter

MainManager tilbyder en omfattende administration af kontrakter. KPI’erne er ofte knyttet til responstid, kvalitet eller tilgængelighed af et teknisk system eller udstyr.

Brugere kan:

  • Administrere servicekontrakter
  • Tilslutte kontrakter til systemer og driftsplaner
  • Administrere servicebesøk
  • Udarbejde tjeklister i serviceordrer til servicepartneren
  • Se kontraktstatus

Lejekontrakter

Oprettelse og vedligehold af lejekontrakter er nemt i lejemodulet. Modulet bruger oplysninger, der allerede er gemt i systemet, såsom lokationer, omkostninger og indeksregulering for at udarbejde et udkast til kontrakten, så brugeren kan tilføje yderligere oplysninger som lejeperiode og faktureringsoplysninger.

Systemet gør hele processen nemmere ved automatisk at beregne prisen på hvert rum, og det sker ved hjælp af foruddefinerede enhedspriser for forskellige typer rum (kontorer, opbevaring, fællesarealer, toiletter mv.) Det giver dig tilmed mulighed for at tilpasse prisen pr. enhed manuelt, herved kan brugeren arbejde med individuelle skræddersyede kontrakter med hver enkelt lejer.

Systemet genererer data til fakturering (ugentlig, månedlig, kvartalsvis eller årlig) og siden kan data afleveres direkte i finanssystemet til fakturering.

Søger du mere information omkring vores løsninger? Mainmanager kan gøre din administration af ejendomsporteføljen let og simpel. Læs f.eks. om bygningsarkiv eller om vores helpdesk system.